VA-Teknikk

Vi kan håndtering og betjening av alle typer vann.

Vi er den eneste norske produsenten av spindelforlengere for ventiler

Vi er den eneste norske produsenten av spindelforlengere for ventiler. Med norsk utvikling og produksjon leverer vi produkter som fungerer i nordiske forhold.

Siden oppstarten i 1970 har vi tilegnet oss snart 50 år med erfaring i hva som er viktig for driftssikkerhet, enkel montering og ikke minst jobbet aktivt med kontinuerlig utvikling basert på alle de gode tilbakemeldingene vi får.

Vi leverer spindelforlengere til alle typer ventiler. Et rikt utvalg av ulike adaptre og løsninger gjør oss i stand til å levere tilpasninger og fleksibilitet på kort tid.

Klikk her for å lese mer

Sikker og kontrollert håndtering av overvann

20170322 171238

Med kvalitetsprodukter utviklet for det nordiske markedet kan vi trygt garantere en løsning som varer like lenge som tradisjonelle eller historiske løsninger, forskjellen ligger i kostnadene knyttet til transport, graving og montering. Våre løsninger har fokus på enkel montasje som gir lavere totale kostnader. Gode inspeksjons- og spylemuligheter ivaretar driftsaspektet som ikke er mulig med tradisjonelle steinfyllinger. Kombinert med en mengderegulator på utløpet er våre fordrøyningsmagasiner kostnadseffektive løsninger, med rask montering, som gir en sikkerhet for både entreprenør og byggherre.